Chat with us, powered by LiveChat
telephone
Βοήθεια για το στήσιμο
+49 69 173261340
 
Trustmask
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα για το φιλτράρισμα!
MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2010 STANDARD
Microsoft Office 2010 Standard - το ολοκληρωμένο λογισμικό γραφείου ως έκδοση αγοράς Το MS Office-Edition 2010 Standard ανήκει στις πιο δημοφιλείς Office-εκδόσεις της Microsoft, το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο προγραμμάτων και λειτουργιών...
13,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2010 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2010 Professional Plus - η ολοκληρωμένη σουίτα για επαγγελματίες επιχειρήσεων ως έκδοση αγοράς Με το MS Office- Έκδοση 2010 Professional Plus οι επαγγελματίες των επιχειρήσεων έχουν όλα τα προγράμματα της Microsoft...
17,90 € *

MS Office 2010 Standard

Η Standard Edition του Office 2010 προσφέρει ήδη περισσότερα προγράμματα από το Office 2010 Home and Student ή Home and Business: περιλαμβάνει επίσης το Outlook και τον Publisher, τα οποία είναι απαραίτητα για την επικοινωνία και τη δημοσίευση έντυπων και διαδικτυακών μέσων. Αυτό διευρύνει τις δυνατότητες πέρα από την καθαρά ιδιωτική χρήση και επιτρέπει την επαγγελματική εργασία σε κάθε τομέα. Επιπλέον, το περιβάλλον εργασίας έχει αναθεωρηθεί και εκσυγχρονιστεί, καθιστώντας τη χρήση του ακόμη πιο διαισθητική.

Το Standard του MS Office 2010 περιέχει αυτά τα μεμονωμένα προγράμματα

 • Word 2010 για επεξεργασία κειμένου
 • Excel 2010 για υπολογιστικά φύλλα
 • PowerPoint 2010 για παρουσιάσεις
 • Outlook 2010 για τη διαχείριση μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ημερολογίων και επαφών
 • OneNote 2010 για τη δημιουργία και χρήση σημειώσεων
 • Εκδότης 2010 για επιτραπέζιες εκδόσεις

Word 2010 - το ευέλικτο πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου

Το Word είναι ένα κλασικό συστατικό κάθε έκδοσης του Office. Το ευέλικτο λογισμικό επεξεργασίας κειμένου περιέχει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών και προτύπων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν διαισθητικά για τη δημιουργία ενός επαγγελματικού, ελκυστικού εγγράφου από οποιοδήποτε κείμενο - για οποιονδήποτε σκοπό: από την επαγγελματική αλληλογραφία στην εταιρεία μέχρι τα έγγραφα και τις διπλωματικές εργασίες στο σχολείο και το πανεπιστήμιο, τα φυλλάδια και τα βιβλία που μπορούν στη συνέχεια να δημοσιευτούν έτοιμα για εκτύπωση.

Excel 2010 - για εκτεταμένα λογιστικά φύλλα

Το Excel αποτελεί την ισχυρή βάση για τη διενέργεια πολύπλοκων μαθηματικών, οικονομικών και στατιστικών υπολογισμών και αναλύσεων. Το λογισμικό υπολογιστικών φύλλων προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών για το σκοπό αυτό που θα ενθουσιάσει ακόμη και τους πιο απαιτητικούς χρήστες. Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μια ευρεία επιλογή τύπων διαγραμμάτων για τη σαφή παρουσίαση των αποτελεσμάτων της ανάλυσης.

PowerPoint 2010 - για τον πειστικό σχεδιασμό παρουσιάσεων

Το PowerPoint προσφέρει όλα τα απαραίτητα για την οπτικοποίηση μιας μεγάλης ποικιλίας πληροφοριών. Πολλά πρότυπα διαφανειών και στοιχείων παρουσιάσεων διευκολύνουν το σχεδιασμό επαγγελματικών παρουσιάσεων, ώστε να παρουσιάζεται με σαφήνεια το περιεχόμενο των διαλέξεων και να προσελκύεται έτσι η προσοχή του ακροατηρίου. Το PowerPoint μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία παρουσιάσεων όχι μόνο σε εταιρείες, αλλά και σε ερευνητικούς, σχολικούς και πανεπιστημιακούς χώρους.

Outlook 2010 - διαχείριση e-mail, επαφών, ραντεβού και πολλά άλλα

Οι προοπτικές αποτελούν την απαραίτητη βάση για τη σύγχρονη επικοινωνία στις επιχειρήσεις: Αυτό περιλαμβάνει όχι μόνο την επαγγελματική οργάνωση της κίνησης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλλά και την κεντρική διαχείριση και τον συντονισμό των ραντεβού και των επαγγελματικών επαφών - που είναι ένα από τα τυπικά καθήκοντα της σύγχρονης γραφειοκρατίας.

OneNote 2010 - το ψηφιακό σημειωματάριο

Το OneNote παρέχει στους χρήστες τη μεγαλύτερη ευελιξία στη συλλογή κειμένου, εικόνων, ψηφιακού γραφικού χαρακτήρα και ηχογραφήσεων και βιντεοσκοπήσεων σε μια κεντρική τοποθεσία. Οι ισχυρές λειτουργίες αναζήτησης βοηθούν τους χρήστες να βρίσκουν γρήγορα τις πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες εκεί, επιτρέποντάς τους να συνεργάζονται αποτελεσματικά με άλλους χρήστες.

Publisher 2010 - για επαγγελματική επιτραπέζια δημοσίευση

Με τον Εκδότη, οι χρήστες του Office 2010 Standard έχουν στη διάθεσή τους ένα ευέλικτο λογισμικό DTP για την επαγγελματική δημιουργία κάθε είδους διαφημιστικού υλικού κ.λπ., είτε online είτε offline. Για το σκοπό αυτό, το λογισμικό παρέχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών σχεδιασμού, όχι μόνο για εταιρείες αλλά και για ιδιώτες χρήστες, συμπεριλαμβανομένης της επεξεργασίας εικόνας - για εκτυπώσιμα φυλλάδια και επιστολές κ.λπ. καθώς και για διαδικτυακά ενημερωτικά δελτία.

Επαγγελματίας του MS Office 2010 συν

Εκτός από τα επιμέρους προγράμματα που περιλαμβάνονται ήδη στο MS Office 2010 Standard, η έκδοση Professional Plus προσφέρει επίσης:

 • Access 2010 για τη δημιουργία βάσεων δεδομένων
 • InfoPath 2010 για τη δημιουργία και διαχείριση φορμών

Access 2010 - εφαρμογές βάσεων δεδομένων για επαγγελματίες και αρχάριους

Η Microsoft Access είναι ένα ισχυρό και εύχρηστο πρόγραμμα με το οποίο μπορούν να δημιουργηθούν και να διαχειριστούν σύνθετες βάσεις δεδομένων και εφαρμογές με λίγα μόνο βήματα σύμφωνα με τις εκάστοτε απαιτήσεις, ώστε να είναι διαθέσιμες σε άλλους χρήστες της εταιρείας, αλλά και σε πελάτες. Το σύστημα διαχείρισης βάσεων δεδομένων προσφέρει διάφορα εργαλεία για τη δόμηση και τη διαχείριση ακόμη και μεγάλου όγκου δεδομένων με ουσιαστικό τρόπο.

InfoPath 2010 - Δημιουργία ισχυρών φορμών

Το InfoPath είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για την επιτάχυνση των επιχειρηματικών διαδικασιών που περιλαμβάνουν τη συλλογή και οργάνωση πληροφοριών με τη βοήθεια ατομικά δημιουργούμενων φορμών. Εκτός από τους επιχειρηματικούς χρήστες στις εταιρείες, τα τμήματα πληροφορικής και οι προγραμματιστές επωφελούνται επίσης από τις ισχυρές λειτουργίες που προσφέρει το InfoPath για τη δημιουργία εντύπων για την καταγραφή του χρόνου, τις έρευνες ή την ασφάλιση, για παράδειγμα. Η ισχυρή μονάδα επεξεργασίας XML σε συνδυασμό με τα ενσωματωμένα τυποποιημένα στοιχεία ελέγχου επιτρέπει την αυτοματοποίηση πολλών διαδικασιών με τη σύνδεση με τον SharePoint Server 2010.

Απαιτήσεις συστήματος για το MS Office 2010 Standard / Professional Plus

Σε αντίθεση με την προηγούμενη έκδοση, οι εκδόσεις του Office 2010 είναι πλέον διαθέσιμες για λήψη σε δύο εκδόσεις: 32-bit και 64-bit. Από προεπιλογή, η έκδοση 32-bit εγκαθίσταται κατά τη λήψη για να αποφευχθούν προβλήματα συμβατότητας με την έκδοση 64-bit σε παλαιότερους υπολογιστές ή λειτουργικά συστήματα. Η έκδοση 64-bit είναι κυρίως κατάλληλη για την επεξεργασία αρχείων Excel ή MS Project με μέγεθος μεγαλύτερο από 2 GB, καθώς προσφέρει περισσότερα από 4 GB μνήμης. Η νέα διεπαφή κορδέλας απαιτεί επίσης περισσότερο χώρο στο σκληρό δίσκο από την παλαιότερη έκδοση. Διαφορετικά, ισχύουν οι ακόλουθες ελάχιστες απαιτήσεις:

 • Λειτουργικά συστήματα: τουλάχιστον Windows 7 έως το πολύ Windows 10, ή τουλάχιστον Windows Server 2003
 • Επεξεργαστής: τουλάχιστον 500 MHz - συνιστάται 1 GHz για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Outlook
 • RAM: τουλάχιστον 256 MB RAM - συνιστάται τουλάχιστον 512 MB για τη χρήση των υπηρεσιών του Outlook
 • Χώρος στο σκληρό δίσκο: τουλάχιστον 3,5 ΜΒ για το Office 2010 Professional Plus
 • Ανάλυση εικόνας: τουλάχιστον 1.024 x 576, τουλάχιστον κάρτα γραφικών με επιτάχυνση DirectX9c

Αγοράστε το MS Office 2010 Editions Standard and Professional Plus φθηνά στο Wiresoft

Στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft θα βρείτε τις εκδόσεις Standard και Professional Plus του Office 2010 ως άδειες χρήσης για έναν χρήστη - αυτές είναι συνήθως διαθέσιμες μόνο με τη μορφή άδειας όγκου  για εταιρείες.

Τα πλεονεκτήματά σας όταν αγοράζετε λογισμικό Office 2010 με τη Wiresoft:

 • Με αυτές τις εκδόσεις αποκτάτε πρόσβαση σε πρόσθετα προγράμματα Office που δεν περιλαμβάνονται στις συνήθεις ελεύθερα διαθέσιμες εκδόσεις.
 • Οι άδειες χρήσης προγράμματος για έναν χρήστη που προσφέρονται και για τις δύο εκδόσεις του Office 2010 είναι καθαρές εκδόσεις αγοράς που δεν σας υποχρεώνουν να συνάψετε συνδρομή λογισμικού, όπως προσφέρεται όλο και περισσότερο με τις νεότερες εκδόσεις, αλλά που συνήθως σημαίνει ενημερώσεις για τις οποίες υπάρχει χρέωση.

Για τους λόγους αυτούς, η αγορά λογισμικού από τη Wiresoft αξίζει διπλά, ειδικά αν δεν θέλετε να μεταβείτε σε ένα νεότερο λειτουργικό σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι ιδίως οι ιδιώτες χρήστες, καθώς και οι αυτοαπασχολούμενοι και οι ΜΜΕ, επωφελούνται από όλα τα πλεονεκτήματα των εκδόσεων του MS Office 2010 που διατίθενται στο κατάστημα λογισμικού και εξοικονομούν επίσης χρήματα, επειδή τις αποκτούν σε ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή. Πώς λειτουργεί αυτό

Αγοράστε το Microsoft Office 2010 ως μεταχειρισμένο λογισμικό

Η Wiresoft προσφέρει το MS Office 2010 στις αναφερόμενες εκδόσεις καθώς και άλλες εκδόσεις ως χρησιμοποιημένο λογισμικό. Αυτό σημαίνει ότι: ως λεγόμενο μεταχειρισμένο λογισμικό, προέρχονται από προηγούμενο χρήστη - συνήθως μια μεγαλύτερη εταιρεία - έτσι ώστε στη Wiresoft να είναι σημαντικά φθηνότερα σε τιμή από μια άδεια χρήσης του ίδιου λογισμικού - αν είναι ακόμα διαθέσιμο από άλλον έμπορο.

Το εν λόγω χρησιμοποιημένο λογισμικό δεν είναι απαραίτητο να έχει εγκατασταθεί ή χρησιμοποιηθεί. Σχεδόν κάθε άδεια χρήσης λογισμικού που προσφέρεται από τη Wiresoft - ειδικά αυτή για το MS Office 2010 - προέρχεται από άδεια χρήσης όγκου, η οποία είναι πάντα σχεδιασμένη για μεγαλύτερο αριθμό σταθμών εργασίας ή χρηστών και αγοράστηκε από εταιρείες σε συγκεκριμένες σταθερές κλίμακες. Αυτοί έχουν το δικαίωμα να πωλούν τέτοιες άδειες όγκου ή μέρη αυτών που δεν απαιτούνται στη Wiresoft. Με τον τρόπο αυτό, οι άδειες αυτές χωρίζονται σε επιμέρους άδειες.

Αυτό δεν επηρεάζει ούτε περιορίζει τη γενική λειτουργικότητά τους, αλλά καθιστά ορισμένες εκδόσεις όπως οι Standard και Professional Pro διαθέσιμες για αγορά από τους πελάτες μας.

Η διάσπαση και μεταπώληση των αδειών χρήσης του MS Office 2010 και άλλων προγραμμάτων της Microsoft είναι νόμιμη και έχει επίσης επιβεβαιωθεί ρητά από τα δικαστήρια.

Ασφάλεια κατά την αγορά λογισμικού με τη Wiresoft

Για να ενεργοποιήσετε το λογισμικό Office στον υπολογιστή σας, απαιτείται ένα κλειδί άδειας χρήσης τόμου, το οποίο ονομάζεται επίσης κλειδί πολλαπλής ενεργοποίησης (MAK). Ισχύει ακριβώς για τον αριθμό των υπολογιστών που ορίζονται ανά άδεια χρήσης τόμου. Με τη Wiresoft μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε ένα πλήρως χρησιμοποιήσιμο προϊόν λογισμικού που λειτουργεί λειτουργικά και για απεριόριστο χρονικό διάστημα στον υπολογιστή σας!

Εκτός από αυτές τις εκδόσεις του Office 2010, μπορείτε επίσης να βρείτε νεότερες εκδόσεις και άλλο λογισμικό της Microsoft προς πώληση στο κατάστημα λογισμικού Wiresoft. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το Office 2010 Standard and Professional Plus ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα της MS, απλά χρησιμοποιήστε τις αρμόδιες συμβουλές μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τηλεφώνου και συνομιλίας.